Z6_PPGAHG8001ES40Q54SV1NT0QL6
Z7_PPGAHG8001VJ40Q54HELSQ3U77

Надя Йорданова даде старт на областните етапи на състезания за млади спасители

Дата на публикуване: 15.05.2024
Последна актуализация: 15.05.2024

Заместник областният управител Надя Йорданова даде старт на областните етапи на състезанията „Защита при бедствия, пожари и в извънредни ситуации“ и „Млад огнеборец“. Стартът на състезанията за ученици бе даден днес /14 май/ в 9,30 в базата на РДПБЗН-Разград. На откриването присъстваха директорът на РД„Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Емилиян Станев, директорът на Регионалната дирекция на МВР старши комисар Диян Симеонов и заместникът му комисар Иван Игнатов, началникът на РУО Ангел Петков и директорът на Областния съвет на Българския Червен кръст в Разград д-р Милена Кехайова.

Надя Йорданова благодари на комисар Емилиян Станев за това, че с отличната си организация поредна година дава възможност на младите хора, да покажат уменията си в тези направления. На децата тя пожела да предадат уменията си на своите връстници, като им пожела най-добрият отбор да спечели.

Осем отбора участват в областните етапи – по един от всяка община в област Разград, като Община Исперих участва с два отбора - от ОУ „Васил Априлов“ и ОУ„Христо Ботев“.